KERESÉS

176 kárpitos ülőke

A 176 kárpitos ülőke sokak szerint nagyon bájos ülőalkalmatosság, olyan, amely a lakás több helyiségében is nagyon hasznos és praktikus berendezési tárgy. Különlegessége és egyedisége a megjelenésében rejlik, amely kifejezetten szép díszítésű.

A 176 kárpitos ülőke bükkfából készült eredeti olasz és minőségi termék, amely egy roppant különleges bútordarab.

A 176 kárpitos ülőke sokak szerint nagyon bájos ülőalkalmatosság, olyan, amely a lakás több helyiségében is nagyon hasznos és praktikus berendezési tárgy. Különlegessége és egyedisége a megjelenésében rejlik, amely kifejezetten szép díszítésű. A termék alapszerkezet, ahogy már írtuk bükkfából készül, amely egy közepesen keményfa, így biztosítja a termék stabilitása mellett az időtállóságot is. Az ülőke lábainak egyedi, íves formája a karfában végződik, háttámlája, azaz inkább a deréktámlája pedig visszahozza ezeket a lágyan hullámzó vonalakat, amellett pedig nagyon szép és egyszerű faragott minta díszíti. Kifejezetten elegáns, lélegzetelállító hatást nyújt a bútor megjelenése, tekintve a kialakítását és a színárnyalatait is. A fehér színű faváz, ezzel a tejeskávé alapszínű szövettel és az arany szegecsekkel nagyon előkelővé teszi ezt a bútordarabot.

Továbbá az ülőke párnázott részei is kényelmesek, az ülőfelülete vastag párnázottsága megfelelő komfortot biztosít mindenki számára. A kényelem és a dizájn része még a két oldalon elhelyezett henger alakú párna is.

A váz színe és a kárpitozás opcionálisan választható, modern vagy klasszikus színárnyalatok közül, hogy mindenki a megfelelő összeállítást tudja a magáénak! Ezzel lehetővé téve, hogy az adott helyiségben már meglévő bútorok árnyalataihoz is igazodhasson az ülőke.

Munkatársaink készséggel várják kérdéseit, keresse fel őket, elérhetőségeink egyikén! Szeretne még több terméket látni, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/176

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

103x38x77 cm ülésmagasság 45 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus szófa

Méret:
Sz x H x M: 103 x 38 x 77 cm
Ülésmagasság: 45 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top