KERESÉS

180 kárpitos pad

A 180 kárpitos pad megjelenésének köszönhetően nemcsak a nappalik számára ideális választás, hanem társalgók vagy éppen lobby helyiségékbe is megfelelően helyt áll. Tökéletes alternatívája lehet a széknek.

A 180 kárpitos pad az innovatív megoldások, a minőségi alapanyagok és az antik stílus együttesét képviseli.

A 180 kárpitos pad megjelenésének köszönhetően nemcsak a nappalik számára ideális választás, hanem társalgók vagy éppen lobby helyiségékbe is megfelelően helyt áll. Tökéletes alternatívája lehet a széknek. Ez a teljes egészében Olaszországban gyártott, kárpitos pad a finom elegancia megtestesítője. Az ülőalkalmatosság párnázása többféle lehet, de minden esetben kényelmes és megfelelő vastagságú. Az oldalsó párnák opcionálisan levehetőek vagy feltehetőek és szintén a bútordarab komfortérzetét növelik. A termék kárpitozása régi hagyományos technikák szerint készül, minőségi, például steppelt szövettel, amelynek tapintása is igazán kellemes. A 180 kárpitos pad esetében nemcsak az alapesetben elérhető, a képen látható, árnyalat áll a rendelkezésünkre, hanem opcionálisan mi magunk dönthetjük el, milyen szövettel rendelhetjük meg, sőt a tömörfa részek lakkozását is kiválaszthatjuk.

Az alapszerkezete, minőségi tömör bükkfából készül, amely egy közepes keménységű fa, így a gyönyörű formavilágot és megfelelő stabilitást a 180 kissé fantáziátlan nevű, kárpitos pad fa részei tehetik számunkra lehetővé. A pácszín is opcionálisan választható, méghozzá tizenhatféle színárnyalat közül, modern és klasszikus változatokban is.

A termék igazán egy igazán nőies, finom vonalú darab. Női gardróbba, öltözőkbe, szalonokba és elegáns enteriőrt megkívánó helyiségekbe is remek kiegészítő nappali bútordarab. Könnyen mozgatható és tehető át egyik szobából a másikba. Még az előszobában  is remekül mutat.

Kérdése van? Keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Ötletekért és inspirációkért látogasson el Facebook oldalunkra!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/180

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

103x38x67 cm ülésmagasság 45 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus szófa

Méret:
Sz x H x M: 103 x 38 x 67 cm
Ülésmagasság: 45 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top