KERESÉS

205A 328 és 332 társalgó szett

Az 205A 328 és 332 társalgó szett alapesetben kapható szövet színárnyalatai is magukra vonják a figyelmet. A társalgó szett két fotelből, egy vázatartóból és egy puffból áll. A klasszikus formavilággal rendelkező fotelek különlegessége a lekerekített háttámlákban rejlik. A kárpitozásuknak pedig a általában fekete-fehér színek, csíkok és különböző geometriai alakzatok az alapjai. Természetesen alapesetben, hiszen a szöveteket mindenki kiválaszthatja, annak érdekében, hogy a legideálisabb összeállítás legyen elérhető az otthonában vagy egy adott helyiségben.

A 205A 328 és 332 társalgó szett kivételes és klasszikus összeállítás, amely minden helyiség atmoszféráját megváltoztatja.

Az 205A 328 és 332 társalgó szett alapesetben kapható szövet színárnyalatai is magukra vonják a figyelmet. A társalgó szett két fotelből, egy vázatartóból és egy puffból áll. A klasszikus formavilággal rendelkező fotelek különlegessége a lekerekített háttámlákban rejlik. A kárpitozásuknak pedig a általában fekete-fehér színek, csíkok és különböző geometriai alakzatok az alapjai. Természetesen alapesetben, hiszen a szöveteket mindenki kiválaszthatja, annak érdekében, hogy a legideálisabb összeállítás legyen elérhető az otthonában vagy egy adott helyiségben. Kifejezetten előnyös lehet ez a bútorszett cukrászdákba és elegáns kávézókba, ahol egy délutáni süti és egy, a bútorszett által teremtett különleges milliő segít kikapcsolódni.

A 205A 328 és 332 társalgó szett minden egyes bútordarabjának alapszerkezete bükkfából készül, amely nemcsak egy közkedvelt anyag, illetve faragása jó dizájnnal rendelkezik, hanem nagy stabilitást is jelent a termékek számára. Lakkozása pedig klasszikus és modern színárnyalatokban is elérhető, így könnyebben igazodhat az adott helyiség stílusához.

A fotelek nagyon kényelmesek, a tökéletes komfortérzet elérése érsekében egy puffal egészül ki. Képzelje csak el, egy ilyen társalgó szettben csak repül az idő, ha éppen beszélgetünk, vagy csak pihenünk.

Ha kérdése adódott, akkor ne habozzon, keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Inspirációkért és ötletekért látogasson el Facebook oldalunkra!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

205A, 332, EP/328

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

fotel: 173x52x106 cm ülésmagasság 36 cm, puff: 61x43x43 cm, vázatartó: ø 57×80 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

Fotel, kisasztal, klasszikus szófa

Méretek:
Fotel:
Sz x H x M: 173 x 52 x 106 cm
Ülésmagasság: 36 cm
Puff:
Sz x H x M: 61 x 43 x 43 cm
Vázatartó:
H x M: 57 x 80 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top