KERESÉS

344 és 345 szófa + fotel

A 344 és 345 szófa + fotel egy igazán nőies és vidám bútor összeállítás. A kárpitozott szófa és fotel tökéletesen kiegészítik egymást. A klasszikus kialakítás ülőfelületek egyedisége a fa alapszerkezet megjelenésében rejlik, ugyanis csigaszerű részei egyszerűen elbűvölőek, finom megmunkálás eredményei.

A legbájosabb összeállítás, amely garantáltan érdekesebbé varázsolja az adott helyiséget!

A 344 és 345 szófa + fotel egy igazán nőies és vidám bútor összeállítás. A kárpitozott szófa és fotel tökéletesen kiegészítik egymást. A klasszikus kialakítás ülőfelületek egyedisége a fa alapszerkezet megjelenésében rejlik, ugyanis csigaszerű részei egyszerűen elbűvölőek, finom megmunkálás eredményei. Ezek a részek bükkfából készülnek, így nemcsak igazán dizájnos megjelenésűek, hanem megfelelő stabilitásúak is. Mivel a kárpitozás választható, számtalan érzést idézhetünk meg és számtalan hatást kelthetünk. Mindennek csak a fantáziánk szab határt.

A szófa és fotel kárpitozása szövetből készül, amely tapintása semmihez sem fogható, finom anyag. A képen, fehér alapon, virágos minták láthatók, de ez ne befolyásoljon senkit. Egy valódi társalgó vagy nappali gyönyörű lakberendezési tárgyai válhatnak belőlük. Ráadásul az elegáns megjelenés mellett a 344 és 345 szófa + fotel hihetetlenül kényelmes bútordarabok, köszönhetően a jól párnázott ülőfelületnek, a megfelelő kialakításnak és a háttámlának egyaránt. Ha a formavilág elnyerte a tetszésünket, de a színárnyalatokat túlzottan világosnak találjuk, akkor sem kell aggódnunk, mert a lakkozás és a szövet színárnyalatait variálhatjuk klasszikus és modern stílusban egyaránt. Repüljön a régi korok világába, ismerje meg termékeinket bemutatótermünkben. Ha pedig, kérdése van a termékekkel kapcsolatban? Keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Ötletekért és inspirációkért látogasson el Facebook oldalunkra!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

345, EP/344

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

fotel: 57x48x76 cm ülésmagasság 48 cm, szófa: 120x48x76 cm ülésmagasság 45 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

Fotel, klasszikus szófa

Méretek:
Szófa:
Sz x H x M: 120 x 48 x 76 cm
Ülésmagasság: 45 cm
Fotel:
Sz x H x M: 57 x 48 x 76 cm
Ülésmagasság: 48 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top