KERESÉS

Újdonság

Marni relax kanapé

A Marni relax kanapé akkor is remek döntés, ha hosszútávra keres valaki bútort nappalijába, hiszen az eredeti olasz technikának és minőségnek köszönhetően sok-sok éven át élvezheti a pihentető, akár relax funkcióval ellátott kanapét.

A visszafogott elegancia és az egyszerű, nem hivalkodó, mégis modern stílus szerelmeseinek biztosan a kedvencévé válik a Marni relax kanapé nevű termékünk.

Ez az ülőgarnitúra típus elérhető normál és relax változatban is. Utóbbinál egy beépített elektromos motor segítségével a háttámla rész meghosszabbítható függőleges, a lábtartó pedig vízszintes irányban. Ezeket a funkciókat az ülések belső oldalán található vezérlőgombokkal lehet irányítani. A háttámla és a lábtartó külön-külön is mozgatható, viszont a maximális kényelem mindkét mozgatható rész együttes alkalmazásával érhető el.

A Marni relax kanapé vázát egy keményfa rétegelt lemezzel és forgácslapokkal kombinált keret alkotja. Üléspárnái, derék- és kartámaszai poliuretánhabból készülnek, így biztosítva a megfelelően puha kényelmet. A kanapé többek között elérhető világos és sötétszürke árnyalatban is. Az ülőgarnitúra huzata ugyan nem eltávolítható, de választható bőr vagy mikroszálas impregnált szövetből, illetve ezek kombinációjából is.

Ideális választás lehet ez az ülőgarnitúra-típus színes, esetleg sötét falak vagy extravagáns bútorok mellé, hiszen szolid külseje, visszafogott vonalai tökéletesen ellensúlyozhatják vagy kiegészíthetik ezeket. Szintén jó választás lehet közösségi terekbe, dolgozószobába vagy akár irodai várótermekbe is, ahol nem a figyelemfelkeltés, csak a kényelmes ülőalkalmatosság a cél.

A Marni relax kanapé akkor is remek döntés, ha hosszútávra keres valaki bútort nappalijába. Hiszen az eredeti olasz technikának és minőségnek köszönhetően sok-sok éven át élvezheti a pihentető, akár relax funkcióval ellátott kanapét.

További információkért kérjük, látogasson el Facebook oldalunkra, vagy keresse elérhetőségeinken szakértő kollégáinkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

E/ marni

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top